Telefoonnummer
050 541 71 15
Spoednummer
050 549 17 98

Actuele informatie

Er is er op dit moment een patientenstop, we schrijven geen nieuwe patienten meer in!
Griepvaccinatie

Als u voor een griepvaccinatie in aanmerking komt, krijgt u een uitnodigingsbrief van ons thuis. De bezorging hiervan is gepland in de laatste weken van oktober. Covidvaccinatie gaat via de GGD, niet via ons.

Covid en andere virussen:

De herfst en de winter staan weer voor de deur en dus kloppen ook de verschillende griepvirussen weer op diezelfde deur.

De covidmaatregelen zijn geschrapt, dit neemt niet weg dat we in de huisartsenpraktijk ook te maken hebben met kwetsbare patienten. Daardoor kan het zijn dat wij bij klachten van de luchtwegen en/of de longen u zullen vragen om een mondkapje te dragen en ook zullen we in de praktijk sneller weer een mondmasker dragen bij een consult.

Druk:

We weten niet helemaal waarom, maar het is druk, telefonisch zijn we af en toe slechter te bereiken, maar ook de spreekuren zitten veelal helemaal vol.

 

Door de drukte kan het zijn dat het langer duurt voordat u een afspraak in kunt plannen.

Een aantal zaken kan zeker telefonisch worden afgehandeld. De assistentes zullen bij het telefoongesprek altijd afwegen of iets op korte termijn gezien moet worden, het eventueel een aantal dagen kan wachten of dat de huisarts het telefonisch kan afhandelen en daarnaast natuurlijk ook of ze het zelf kunnen afhandelen.

Dit is allemaal nodig om de wachttijden tot een minimum te beperken.

Mocht u niet voor dezelfde dag een afspraak willen plannen, dan kunt u dat ook altijd online doen via mijngezondheid.net, maar u kunt ook op deze manier een vraag stellen aan de huisarts of assistente of eventueel foto's doorsturen, om op die manier iets te laten beoordelen.
 

Spoed is en blijft spoed, daar is altijd ruimte voor!
 

 

 

 

Telefoonnummer 050 541 71 15
Spoednummer 050 549 17 98
Weekend- & Avonddiensten 0900 9229 Van Swietenlaan 2b Groningen
Receptenlijn 050 549 31 20
Spreekuur

U kunt tot 12 uur bellen voor het maken van een afspraak. Ook kunt u online een afspraak plannen, daarvoor moet u wel een account aanmaken bij mijngezondheid.net.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is een terugbel spreekuur, de huisarts belt u tussen 12:00 en 13:00. U kunt een afspraak maken via de assistente.

Visites

Als een visite wenselijk is kunt u ‘s ochtends tussen 08.00 en 10.00 bellen voor een afspraak. De visites worden tussen 11:30 en 12:30 gereden.

Recepten

U kunt uw recepten inspreken op de receptenlijn, 050-5493120, in het keuzemenu is het optie 3. Nog eenvoudiger is het om uw recepten in het vervolg te bestellen via MijnGezondheidNet of de MedGemak app.
 Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.mijngezondheid.net