Telefoonnummer
050 541 71 15
Spoednummer
050 549 17 98

Actuele informatie

Boostervaccinatie tegen corona:

De boostervaccinaties tegen Corona verlopen via de GGD, niet via de huisarts. Vanwege de grote drukte is gevraagd aan de huisartsen in de provincie Groningen om de oudere patiënten die in een instelling of verzorgingstehuis wonen en patiënten die absoluut niet in staat zijn zelf naar de priklocatie te gaan aan huis te vaccineren. Alleen voor deze patiënten is het dus mogelijk via de huisarts gevaccineerd te worden.

Coronavirus en afspraken maken:
In verband met het coronavirus verzoeken wij u dringend NIET zomaar naar de praktijk te komen, maar altijd eerst te bellen!
Ook al hebben wij de deur weer van het slot, de volgende regels zijn bij ons nog steeds van toepassing:
 

een mondmasker is verplicht,
 

we geven geen handen,
 

we houden in de praktijk nog steeds zoveel mogelijk anderhalve meter afstand ,
 

nies en hoest in de elleboog,
 

blijf bij klachten thuis.

 

Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan allereerst op thuisarts.nl.

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk? Laat u dan testen op het coronavirus, ook als u gevaccineerd bent! Bel: 0800-1202.

Heeft u klachten en heeft u een afspraak voor een test, dan verzoeken wij u dringend om in quarantaine te gaan tot en met de testuitslag en bij een positieve test de aanwijzingen van de GGD te volgen, dit is echt erg belangrijk!

Blijkt u na het testen positief, meld dit dan ook aan onze huisartsenpraktijk. Ook als u corona heeft, kunt u nog steeds met uw vragen bij de huisarts terecht. Als wij weten dat u corona heeft, kunnen we goede voorzorgsmaatregelen treffen zodat wij u veilig zorg kunnen bieden.

 

 

 

 

Telefoonnummer 050 541 71 15
Spoednummer 050 549 17 98
Weekend- & Avonddiensten 0900 9229 Van Swietenlaan 2b Groningen
Receptenlijn 050 549 31 20
Spreekuur

U kunt tot 12 uur bellen voor het maken van een afspraak. Staat u ingeschreven bij onze praktijk kunt u ook via de website een afspraak plannen.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is een terugbel spreekuur, de huisarts belt u tussen 12:00 en 13:00. U kunt een afspraak maken via de assistente.

Visites

Als een visite wenselijk is kunt u ‘s ochtends tussen 08.00 en 10.00 bellen voor een afspraak. De visites worden tussen 11:30 en 12:30 gereden.

Recepten

U kunt uw recepten inspreken op de receptenlijn, 050-5493120, in het keuzemenu is het optie 3. Nog eenvoudiger is het om uw recepten in het vervolg te bestellen via MijnGezondheidNet of de MedGemak app.
 Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.mijngezondheid.net