Telefoonnummer
050 541 71 15
Spoednummer
050 549 17 98

Actuele informatie

Coronavirus en afspraken maken:

Er gelden in onze praktijk nog steeds een aantal regels, want het coronavisrus is niet weg en voor een aantal mensen is en blijft het een erg ziekmakend virus.
 

Een mondmasker is niet verplicht, maar mag natuurlijk altijd. Daarnaast zullen we soms vragen of u een mondmasker wil dragen, dit hangt samen met de klachten die u heeft.
 

De wachtruimte bij ons niet groot is, anderhalve meter is niet meer verplicht maar in de wachtkamer van de huisarts misschien wel wenselijk.
 

Desinfecteer/was uw handen regelmatig, er staat desinfectie op de balie.
 

We geven geen handen.
 

Nies en hoest in de elleboog.
 

Blijf bij klachten die bij een corona besmetting passen thuis!! Ook als u een afspraak heeft voor iets heel anders! Bel even met de assistente en overleg met haar wat te doen. Als de assistente vraagt om een zelftest, doe dan een test waarbij u zowel uit de keel en de neus een uitstrijkje maakt.

Dit laatste is erg belangrijk, het komt best nog eens voor dat mensen op het spreekuur komen met een andere klacht en niet vertellen dat ze keelpijn, hoofdpijn en/of koorts hebben of andere klachten die bij Corona kunnen passen. Dat wij daarmee risico lopen op besmetting is erg vervelend, maar u brengt ook de andere mensen hiermee in gevaar, het kan zoals we al eerder hebben vermeld voor sommige mensen erg ziekmakend zijn!
 

Voor vragen over het coronavirus, kijk op:

https://www.thuisarts.nl/corona

En om te kijken wanneer en hoelang u in quarantaine/isolatie zou moeten:

https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl/

 

 

Telefoonnummer 050 541 71 15
Spoednummer 050 549 17 98
Weekend- & Avonddiensten 0900 9229 Van Swietenlaan 2b Groningen
Receptenlijn 050 549 31 20
Spreekuur

U kunt tot 12 uur bellen voor het maken van een afspraak. Staat u ingeschreven bij onze praktijk kunt u ook via de website een afspraak plannen.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is een terugbel spreekuur, de huisarts belt u tussen 12:00 en 13:00. U kunt een afspraak maken via de assistente.

Visites

Als een visite wenselijk is kunt u ‘s ochtends tussen 08.00 en 10.00 bellen voor een afspraak. De visites worden tussen 11:30 en 12:30 gereden.

Recepten

U kunt uw recepten inspreken op de receptenlijn, 050-5493120, in het keuzemenu is het optie 3. Nog eenvoudiger is het om uw recepten in het vervolg te bestellen via MijnGezondheidNet of de MedGemak app.
 Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.mijngezondheid.net