Telefoonnummer
050 541 71 15
Spoednummer
050 549 17 98

Actuele informatie

Vaccinaties:

Informatie volgt :)

Coronavirus en afspraken maken:

In verband met het coronavirus verzoeken wij u dringend NIET zomaar naar de praktijk te komen, maar altijd eerst te bellen!
We proberen zoveel mogelijk zaken telefonisch of via videobellen op te lossen en de afspraken op de praktijk te beperken. Dit lukt natuurlijk niet altijd, dus indien een afspraak nodig is maken we die. De assistente legt u uit waar u rekening mee moet houden bij het bezoek aan onze praktijk.

Wij verzoeken u dringend om bij bezoek aan de praktijk een mondmasker te dragen!

Verder kunt u ook uw vragen stellen via het contactformulier op deze website. (onder contact staat een invulformulier)

Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan allereerst op thuisarts.nl.

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk? Laat u dan testen op het coronavirus. Bel: 0800-1202.
 

Heeft u klachten en heeft u een afspraak voor een test, dan verzoeken wij u dringend om in quarantaine te gaan tot en met de testuitslag en bij een positieve test de aanwijzingen van de GGD te volgen, dit is echt erg belangrijk!

Blijkt u na het testen positief, meld dit dan ook aan onze huisartsenpraktijk. Ook als u corona heeft, kunt u nog steeds met uw vragen bij de huisarts terecht. Als wij weten dat u corona heeft, kunnen we goede voorzorgsmaatregelen treffen zodat wij u veilig zorg kunnen bieden.
 

OPEN:

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?
Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:
het advies van de huisarts
de uitslagen van onderzoek
de lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? U kunt hiervoor aanmelden en inloggen op mijngezondheid.net.
Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan contact met ons op via 050-5417115 of hunzepraktijk@ezorg.nl
 

 

 

 

Telefoonnummer 050 541 71 15
Spoednummer 050 549 17 98
Weekend- & Avonddiensten 0900 9229 Van Swietenlaan 2b Groningen
Receptenlijn 050 549 31 20
Spreekuur

U kunt tot 12 uur bellen voor het maken van een afspraak. Staat u ingeschreven bij onze praktijk kunt u ook via de website een afspraak plannen.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is een terugbel spreekuur, de huisarts belt u tussen 12:00 en 13:00. U kunt een afspraak maken via de assistente.

Visites

Als een visite wenselijk is kunt u ‘s ochtends tussen 08.00 en 10.00 bellen voor een afspraak. De visites worden tussen 11:30 en 12:30 gereden.

Recepten

U kunt uw recepten inspreken op de receptenlijn, 050-5493120, in het keuzemenu is het optie 3. Nog eenvoudiger is het om uw recepten in het vervolg te bestellen via MijnGezondheidNet of de MedGemak app.
 Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.mijngezondheid.net