Telefoonnummer
050 541 71 15
Spoednummer
050 549 17 98

Actuele informatie

Monica Eekhout, onze praktijkondersteuner, gaat ons met ingang van 1 mei verlaten. We zullen Monica erg missen en willen haar bedanken voor de afgelopen 5 fijne jaren!

Gelukkig hebben we een opvolger voor haar gevonden, met ingang van 15 mei verwelkomen we Lusanne Zaagman in ons team. Zij zal net als Monica 2 dagen per week bij ons werkzaam zijn.

 

Er is er op dit moment een patientenstop, we schrijven geen nieuwe patienten meer in!
 

Druk:
Het is druk, telefonisch zijn we af en toe slechter te bereiken, maar ook de spreekuren zitten veelal helemaal vol. Door de drukte kan het zijn dat het langer duurt voordat u een afspraak in kunt plannen.

Tijdens een telefoongesprek zal de assistent(e) altijd afwegen of iets op korte termijn gezien moet worden, het eventueel een aantal dagen kan wachten of dat de huisarts het telefonisch kan afhandelen en daarnaast natuurlijk ook of ze het zelf kunnen afhandelen.
Dit is allemaal nodig om de wachttijden tot een minimum te beperken.
 

Kijk ook eens op www.thuisarts.nl of op www.moetiknaardedokter.nl misschien kunt u daar voldoende informatie vinden over dat wat u plaagt en hoeft u niet eens contact met ons op te nemen.
 

In verband met de drukte hebben we na lang wikken en wegen besloten dat we het laatste uur van elke werkdag alleen voor spoedgevallen bereikbaar zijn, zodat we alle dagelijkse dingen kunnen afronden.
 

Het antwoordapparaat gaat om 16:00 uur en op vrijdagochtend om 11:00 uur aan.
 

Spoed is spoed en daarvoor zijn wij tijdens kantooruren, tot vrijdagmiddag 12:00 uur, altijd bereikbaar!
 

 

Mocht u niet voor dezelfde dag een afspraak willen plannen, dan kunt u dat ook altijd online doen via mijngezondheid.net, maar u kunt ook op deze manier een vraag stellen aan de huisarts of assistente of eventueel foto's doorsturen, om op die manier iets te laten beoordelen.

Daarnaast worden er regelmatig om allerlei verwijzingen en briefjes gevraagd, voordat u ons hier over belt zou u mogen kijken of dit wel iets voor de huisarts is of dat u toch ergens anders moet vragen: www.verwijsafspraken.nl.

 

Ook bij de doktersdienst is het druk, kijk altijd eerst even op www.thuisarts.nl of op www.moetiknaardedokter.nl voordat u contact opneemt met de doktersdienst.

 

 

 

 

 

 

Telefoonnummer 050 541 71 15
Spoednummer 050 549 17 98
Weekend- & Avonddiensten: www.doktersdienstgroningen.nl Van Swietenlaan 2b Groningen
Receptenlijn 050 549 31 20
Spreekuur

U kunt tot 12 uur bellen voor het maken van een afspraak. Ook kunt u online een afspraak plannen, daarvoor moet u wel een account aanmaken bij mijngezondheid.net.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is een terugbel spreekuur, de huisarts belt u tussen 12:00 en 13:00. U kunt een afspraak maken via de assistente.

Visites

Als een visite wenselijk is kunt u ‘s ochtends tussen 08.00 en 10.00 bellen voor een afspraak. De visites worden tussen 11:30 en 12:30 gereden.

Recepten

U kunt uw recepten inspreken op de receptenlijn, 050-5493120, in het keuzemenu is het optie 3. Nog eenvoudiger is het om uw recepten in het vervolg te bestellen via MijnGezondheidNet of de MedGemak app.
 Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.mijngezondheid.net