Telefoonnummer
050 541 71 15
Spoednummer
050 549 17 98

Actuele informatie

Vaccinaties:

We krijgen op dit moment veel telefoontjes en mailtjes met de vraag of de vaccinatie met het Astra Zeneca vaccin eerder kan, het is immers door de demissionair minister aangegeven.

Op het moment van het plannen van het 1ste en 2de spreekuur was  de tijd tussen de afspraken nog 12 weken en daar is onze planning op gebaseerd.

Er wordt bij ons totaal 2 dagen geprikt. Dat is met een kwartier wachttijd per patiënt, de vaccinflacon die binnen zoveel uur leeg moet en ook de verdeling van de vaccins over de verschillende dagen een enorme klus geweest en wordt het de komende vaccinatie dagen weer.
Kortom we kunnen het niet veranderen.

Vakantie 2021:

De zomervakantieperiode voor onze praktijk komt eraan, dit betekent dat u soms een ander arts zult krijgen dan u gewend bent, want ook deze zomer proberen we de praktijk, zoveel mogelijk open te houden. Dit betekent dus dat er af en toe een waarnemer in de praktijk zal zijn.

In de laatste 2 weken van augustus en de eerste week van september neemt Mw. Regtop 2 dagen per week voor ons waar, op de dinsdag en de vrijdag, dan is de praktijk ook echt gesloten.

Voor waarneming door Mw. Regtop geldt uiteraard, dat dit uitsluitend voor spoedgevallen is, dus zaken die niet kunnen wachten tot wij weer aanwezig zijn.

Coronavirus en afspraken maken:

In verband met het coronavirus verzoeken wij u dringend NIET zomaar naar de praktijk te komen, maar altijd eerst te bellen!
Ook al hebben wij de deur weer van het slot, de basisregels zijn nog steeds van toepassing, dus was regelmatig uw handen, houd minimaal anderhalve meter afstand, nies en hoest in de elleboog, blijf bij klachten thuis. Daarnaast verzoeken wij u bij het bezoek aan de praktijk een mondmasker te dragen!

Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan allereerst op thuisarts.nl.

Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en reuk? Laat u dan testen op het coronavirus. Bel: 0800-1202.

Heeft u klachten en heeft u een afspraak voor een test, dan verzoeken wij u dringend om in quarantaine te gaan tot en met de testuitslag en bij een positieve test de aanwijzingen van de GGD te volgen, dit is echt erg belangrijk!

Blijkt u na het testen positief, meld dit dan ook aan onze huisartsenpraktijk. Ook als u corona heeft, kunt u nog steeds met uw vragen bij de huisarts terecht. Als wij weten dat u corona heeft, kunnen we goede voorzorgsmaatregelen treffen zodat wij u veilig zorg kunnen bieden.
 

OPEN:

Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?
Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:
het advies van de huisarts
de uitslagen van onderzoek
de lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? U kunt hiervoor aanmelden en inloggen op mijngezondheid.net.
Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Neem dan contact met ons op via 050-5417115 of hunzepraktijk@ezorg.nl
 

 

 

 

Telefoonnummer 050 541 71 15
Spoednummer 050 549 17 98
Weekend- & Avonddiensten 0900 9229 Van Swietenlaan 2b Groningen
Receptenlijn 050 549 31 20
Spreekuur

U kunt tot 12 uur bellen voor het maken van een afspraak. Staat u ingeschreven bij onze praktijk kunt u ook via de website een afspraak plannen.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is een terugbel spreekuur, de huisarts belt u tussen 12:00 en 13:00. U kunt een afspraak maken via de assistente.

Visites

Als een visite wenselijk is kunt u ‘s ochtends tussen 08.00 en 10.00 bellen voor een afspraak. De visites worden tussen 11:30 en 12:30 gereden.

Recepten

U kunt uw recepten inspreken op de receptenlijn, 050-5493120, in het keuzemenu is het optie 3. Nog eenvoudiger is het om uw recepten in het vervolg te bestellen via MijnGezondheidNet of de MedGemak app.
 Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.mijngezondheid.net