Telefoonnummer
050 541 71 15
Spoednummer
050 549 17 98

OPEN

OPEN

Wat is open nu precies.
U kunt medische gegevens zelf online lezen via het patiëntportaal van de huisarts. Of via een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) en haal uw dossier digitaal op door uw huisarts op te zoeken in de PGO, veilig in te loggen en uw gegevens te verzamelen. Dit kan op uw telefoon of computer. U kiest een wachtwoord en u kunt zelf inloggen. Alleen u en de huisarts zien uw gegevens.
Voor meer informatie klik hier.
 

Er zijn dus 2 verschillende portalen waarvoor u zich kunt aanmelden.

Ten eerste het huisartsenportaal, dit is door ons geregeld via mijngezondheid.net., hierin staan de medische gegevens die bekend zijn bij uw huisarts.

Uw medische gegevens thuis bekijken, hoe doet u dat?

Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier.

Bijvoorbeeld:
het advies van de huisarts
de uitslagen van onderzoek
de lijst met uw medicijnen

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Klik hier voor meer informatie.
 

Ten tweede via een Persoonlijke Gezondheidsomgeving, een PGO. Met een PGO heeft u al uw gezondheidsgegevens bij elkaar in een app of op een website. Daarmee heeft u op één plek overzicht en zijn uw gegevens veilig. U heeft zelf het overzicht over uw gezondheid en kunt ook eigen gegevens delen met uw zorgverlener als u dat wilt.

Klik hier voor meer informatie over de PGO.

Telefoonnummer 050 541 71 15
Spoednummer 050 549 17 98
Weekend- & Avonddiensten 0900 9229 Van Swietenlaan 2b Groningen
Receptenlijn 050 549 31 20
Spreekuur

U kunt tot 12 uur bellen voor het maken van een afspraak. Staat u ingeschreven bij onze praktijk kunt u ook via de website een afspraak plannen.

Telefonisch spreekuur

Het telefonisch spreekuur is een terugbel spreekuur, de huisarts belt u tussen 12:00 en 13:00. U kunt een afspraak maken via de assistente.

Visites

Als een visite wenselijk is kunt u ‘s ochtends tussen 08.00 en 10.00 bellen voor een afspraak. De visites worden tussen 11:30 en 12:30 gereden.

Recepten

U kunt uw recepten inspreken op de receptenlijn, 050-5493120, in het keuzemenu is het optie 3. Nog eenvoudiger is het om uw recepten in het vervolg te bestellen via MijnGezondheidNet of de MedGemak app.
 Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.mijngezondheid.net